DMF - Logistik

Vår ambition är att det ska arrangeras högkvalitativa arrangemang på DMF:s område men vi vet att även den mest fantasifulla arrangör kan tömma sina förråd på ideer och uppslag. Därför vill vi göra det möjligt att arrangera tillsammans med oss.

 

DMF erbjuder andra att utnyttja området, byggnaderna och DMF:s organisation. Däremot så vill vi att det sker inom de riktlinjer som DMF satt upp för verksamheten. Därför skall alla arrangemang godkännas av DMF styrelse.

 

För att arrangera något tillsammans med DMF, anlita DMF logistik för att hjälpa till med ett arrangemang eller bara hyra området så kontakta ordförande Sofie Kvist (0735-039930).

 

 

DMF erbjuder:

Epostkonto (10 Mb) så att ni kan ta emot anmälningar och skicka epost.

Informationsplats för arrangemanget på DMF:s hemsida.

Att informationen läggs upp på hemsidan.

Att arrangemanget får ett forum.

Området på 12 hektar med befintliga byggnader och omkringliggande skog.

Parkeringsplats.

Skjuts från kollektivtrafik till området och tillbaka till kollektivtrafik efteråt. (En avgift på 20 kr per person enkel väg tas ut.)

Incheckning och vapenkontroll.

Vatten till deltagarna.

Att det finns toalett på området.

 

Arrangörens ansvar:

Deltagarkontakt.

Spelvärlden för arrangemanget.

Att informera deltagarna om arrangemangets regler och att de följs.

Att minst en person från arrangören finns med vid incheck.

Att området är städat och sopor lämnas på angiven plats.

Kostnader och Deltagaravgift?

 

DMF tar ut en depositionskostnad på 2000 kr för att medarrangera ett lajv. Denna deposition återfås efter lajvet förutsatt att arrangören skött sina åtaganden. Skulle det vara så att lajvet av någon anledning inte blir av behåller DMF depositionen.

 

För ej städade läger, off- eller inlajv efter utcheck är avslutad debiteras arrangören med 500 kr/läger. Det är upp till arrangören att debitera deltagare som ej städat.

 

Deltagaravgiftens storlek varierar beroende på vilka kostnader arrangörerna har i form av telefonräkningar, rekvisita och annat. DMF tar ut ca. 150 kr per deltagare för ett 3-4 dagars lajv. Variationer kan förekomma.

 

Eventuell vinst som DMF skulle kunna göra används till återinvestering i lajvområdet. DMF är en ideell förening helt utan vinstsyfte.

 

Vi vill heller inte medverka till att arrangörer utnyttjar vår organisation till att tjäna pengar genom att arrangera lajv. Därför vill vi ha insikt i arrangemangets budget. Att en arrangör gör vinst på ett arrangemang ser vi inte som ett problem så länge som pengarna återinvesteras i lajv på lämpligt vis.

Epost

dmfstyrelsen[at]gmail.com

 

Adress

Dalslands medeltidsförening

c/o Lars Lagerström

Lilla Björn 26

415 16 Göteborg