Praktiskt

Sjukvårdsberedskap

Det finns förstahjälpenutbildadearrangörer på området och förstahjälpen låda i offlägret där det ocksåfinns arrangör under hela arrangemanget.

Försäkring

 

Deltagare på arrangemangen har genom medlemskap i Dalslandsmedeltidsförening en ansvarsförsäkring. Men deltagarna rekommenderasatt se över sitt försäkringsskydd vad det gäller personskador.

 

Mat

Information om mat finns med i arrangemangets information.

 

Vatten

Vatten finns i off-lägret som man passerar när man tar sig in till området.

 

Det finns även flertalet sjöar på området. En av dessa sjöar användssom dricksvatten av åretruntboende. De andra sjöarna kommer vi attutföra vattenprov i under våren. Fråga arrangören som visar er tillrätta om var ni har vatten närmast ert läger.

 

Avträde

Detfinns toaletter utplacerade på området. Vi hoppas att dessa är tillbelåtenhet eftersom man inte får skita i skogen. Toaletterna ärutrustade med batteridrivna lampor för att förenkla användandet av dem,men spara gärna på batterierna.

 

Gå vilse?

Områdetär stort och risken att gå vilse likaså. Vi ber er att inte ströva ivägutanför lajvområdet. Var noga med att checka ut när ni lämnar lajvet såatt vi kan vara säkra på att alla är ur skogen efter arrangemangetsslut.

 

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning för att ta sig till området finns här.

 

Kollektivtrafik

En beskrivning hur du kommer till området med kollektivtrafik finner du här.

Epost

dmfstyrelsen[at]gmail.com

 

Adress

Dalslands medeltidsförening

c/o Lars Lagerström

Lilla Björn 26

415 16 Göteborg